Logo

Shortlink.hu

Adatkezelési tájékoztató

Az oldal és szolgáltatásai (shortlink.hu domainnel, almappákkal, aldomainekkel együtt) használatával a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és betartja ezen szabályzatot, és tudomásul veszi az adatvédelemmel kapcsolatos részeit a dokumentumnak. A felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a dokumentumban leírt használati feltételeket. Bármilyen más tevékenység, amit a dokumentum nem engedélyez, az oldal meglátogatása során tilos.

A shortlinkek (rövid hivatkozások) harmadik személy által közzétett weboldalakra mutatnak, amelyeket a ezen honlap felhasználói hoztak létre. Ezekért a harmadik személy által közzétett tartalmakért, ezen (shortlink.hu) oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen módú felelősséget! Az oldal üzemeltetője indok nélkül törölhet gyorslinkeket az oldal adatbázisából. Felkeresésre (kérésre) csak igen indokolt esetben kerül egy gyorslink eltávolításra. Az ilyen módú megkereséseket a sp4rk [ kukac ] tspeak.hu email címen fogadjuk, a válaszidő általában 3 nap.

Egy hivatkozás létrehozása során mentésre kerül a hivatkozást létrehozó személy (vagy robot) számítógépének IP címe, és a hivatkozás létrehozásának időpontja - illetve a továbbiakban a link látogatásainak darabszáma. Ezeket az adatokat az oldal üzemeltetője semmilyen körülmények között nem adja át harmadik személynek, viszont saját maga felhasználhatja azt, az oldal fejlesztésének érdekében.

Egy link törlése vagy az oldal megszűnése miatti anyagi vagy szellemi károkért az üzemeltető nem tehető felelőssé.

A linkrövidítő szolgáltatás használata során a főoldalon található űrlapelembe (szövegdobozba) a felhasználó csak URL címeket illeszthet.

A felhasználó által feltöltött tartalom nem tartalmazhat jogosulatlan vagy a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat, szerzői jogokat sértő alkotóelemeket, megtévesztő jellegű adatokat, hamis tényeket, valós tényeket nem tüntethet fel hamis színben, mások személyiséghez fűződő jogait nem sértheti, olyan tényeket, adatokat, véleményeket vagy egyéb alkotóelemeket, amelyek alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására, amelyek nincsenek tekintettel a társadalmi közfelfogásnak megfelelő értékítéletre és az emberi méltóságra, súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak ki, becsmérlők vagy megalázók, faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szítanak, egészségre ártalmas anyagok használatára bátorítanak, elfogadhatatlan mértékű félelem, vagy nyugtalanság érzetet keltenek, bárkinek a magánéletét vagy nyugalmát indokolatlanul zavarják, bűncselekményre felbujtást; szexuális, erőszakos vagy trágár tartalma miatt megbotránkozás vagy félelem keltésére alkalmas alkotóelemeket, a gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény hatálya alá tartozó reklámot vagy 18 éves kor alatti szexuális töltettel bíró képet.

Az oldal üzemeltetője a szolgáltatás segítségével közzétett adatokért, információhordozókért felelősséget nem vállal. A shortlink.hu szolgáltatásainak segítségével közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az üzemeltető semmilyen módon nem ellenőrzi, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre az oldalon a felhsználó által elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt. A Szolgáltatás használatából eredő közvetlen, vagy közvetett bárminemű kárért a üzemeltető nem tehető felelőssé.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa feltöltött tartalmak helyett, vagy azokon a szolgáltató bármikor jogosult bármilyen reklámot megjelentetni. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az üzemeltető a feltöltéskor elmenti felhasználó IP-címét, mely alapján a felhasználó később beazonosítható. Az üzemeltető ilyen adatot harmadik félnek csakis hivatalos közeg számára, jogi eljárás során ad át.